PDFДрук

Атестаційний екзамен здобувачів коледжу спеціальності 171 Електроніка

8, 9 та 12 червня 2023 р. в Класичному фаховому коледжі відбувся атестаційний екзамен здобувачів освіти денного відділення спеціальності 171 Електроніка (освітньо-професійна програма «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації»).

Попри умови повномасштабної війни, в освітньому закладі були створені всі умови для проведення атестації випускників у встановлені строки. До складу екзаменаційної комісії ввійшли провідні фахівці галузі, представники Ради роботодавців та педагогічні працівники коледжу.

Під час виконання екзаменаційних завдань здобувачі освіти продемонстрували високий рівень знань та підтвердили здатність володіти комплексними знаннями, достатніми для досягнення успіху в галузі електроніки. 19 випускників здобули кваліфікацію «молодший спеціаліст електроніки», 9 – «фаховий молодший бакалавр електроніки».

За результатами навчання та атестаційного екзамену один здобувач освіти – Роман ОНИПА – отримає диплом з відзнакою.

Сподіваємося, що отримані в коледжі знання, набутий практичний досвід стануть запорукою подальшого професійного розвитку наших креативних, фахових та цілеспрямованих випускників. Наснаги, наполегливості і терпіння!