PDFДрук

Класні керівники підбили підсумки своєї роботи за рік

Фінальне у цьому навчальному році методоб’єднання класних керівників під назвою: «Нова освітня реальність: інтерактивні методи роботи класного керівника в онлайн-режимі та підсумки роботи МО» відбулось 27 червня.

Наставники на чолі з заступником директора з виховної роботи Юлією Бібік обговорили тему онлайн-взаємодії класного керівника зі студентами під час дистанційного навчання та поділилися власним досвідом користування онлайн-інструментами та технічними засобами під час вищезазначеної форми роботи. Також проаналізували результати діяльності за рік. З допомогою психологічних вправ, які запропонувала практичний психолог закладу Олена Юрченко, відпрацювали можливі способи відновлення ресурсу – професійного, особистісного, емоційного, спробували позбутися негативних моментів, спогадів, неприємних ситуацій, що траплялися протягом року в роботі, та налаштувалися на відпочинок під час літньої відпустки.

Ще один непростий воєнний рік залишився позаду. Ми з гордістю констатуємо, що не зважаючи на повсякденні виклики, освітній процес не був зупинений і навчальний рік, як для здобувачів освіти, так і для їхніх наставників успішно завершився. Попереду – новий рік, такий же непередбачуваний, як і минулий. Але ми впевнені, що ми – освітяни - все подолаємо! А поки що йдемо на літній відпочинок, набиратися сил та натхнення для нових звершень!