PDFДрук

18 учасників клубу професійної майстерності отримали сертифікати


Освоєння робітничих навичок є вагомим фактором у житті людини, особливо, якщо це професійні навички будівельного спрямування. Адже саме вони наразі дозволяють самостійно здійснювати ремонт власного житла та є позитивним фактором під час пошуку роботи. У зв'язку з тим, що в країні ведуться бойові дії, зруйновано чимало будівель та споруд, багато фахівців-будівельників перебувають у лавах Збройних Сил, актуальним є набуття навичок виконання простих будівельних робіт кожною людиною.

Тому функціонування клубу професійної майстерності (благодійний фонд «Відень» та КФК СумДУ) набуває особливої актуальності, адже він надає можливість його членам здобути знання і одержати практичний досвід в роботі з лицювання об’єктів керамічною плиткою та здійснення штукатурних робіт різної складності.

Серед учасників клубу – учні шкіл, молоді люди до 35 років, які хочуть отримати корисні вміння з побутового самообслуговування, шукають роботу або прагнуть розширити коло своїх професійних можливостей. Також активними учасниками клубу є здобувачі фахової передвищої освіти різних спеціальностей, але особливу зацікавленість виявляють студенти спеціальностей 015 Професійна освіта. Будівництво та 192 Будівництво та експлуатація будівель і споруд.

Так наприкінці навчального року 18 учасників клубу отримали сертифікати, які засвідчують набутий ними певний рівень знань та вмінь у справі лицювання плиткою та штукатурних робіт. Вітаємо цілеспрямованих, працьовитих, творчих молодих людей з новим вагомим надбанням на шляху до свого професійного та особистісного успіху!