PDFДрук

Підсумкове засідання Ради з якості. Завершуємо, аналізуємо, плануємо


29 червня 2023 р. у Класичному фаховому коледжі СумДУ відбулося підсумкове засідання Ради із забезпечення якості освітньої діяльності фахової передвищої та вищої освіти. На порядок денний було винесено такі питання:


1.Про результативність методичної роботи у 2022-2023 н.р. Узагальнення досвіду (Тетяна ТАРАСЕНКО)

2. Про результати виконання педагогічними працівниками індивідуального плану: навчального навантаження, методичної, наукової та організаційної роботи (Тетяна ТАРАСЕНКО, голови ЦК)

3.Про оприлюднення інформації щодо змін у профілі освітніх програм та їх освітніх компонентів, оновлених версій описів у каталозі освітніх програм (В`ячеслав РЯЗАНЦЕВ)

4.Підсумки роботи Ради із забезпечення якості освітньої діяльності фахової передвищої та вищої освіти. Контроль виконання рішень, прийнятих Радою із забезпечення якості освітньої діяльності фахової перед вищої та вищої освіти (Людмила ГАЦЕНКО)

5. Робота щодо організації нового прийому та підготовка до вступної кампанії 2023 року (Юлія ТУМАНОВА)

6. Поточні питання:



- результати опитувань здобувачів освіти щодо якості практики та керівників практики щодо якості підготовки здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ (Людмила ГАЦЕНКО);

- розгляд та затвердження рекомендацій Ради із забезпечення якості освітньої діяльності фахової передвищої та вищої освіти КФК СумДУ щодо організації освітньої діяльності у 2023-2024 н.р. (Марина ІВАЩЕНКО);

- розгляд проєкту плану роботи Ради із забезпечення якості освітньої діяльності фахової передвищої та вищої освіти на 2023-2024 навчальний рік (В`ячеслав РЯЗАНЦЕВ).


Члени Ради з якості обговорили результативність діяльності педагогічного колективу закладу, підсумували роботу Ради з якості протягом навчального року, погодили пропозиції щодо удосконалення окремих напрямків функціонування цього колегіального органу, а також розглянули проєкт плану роботи Ради на 2023-2024 н.р.


Також під час засідання було розглянуто результати опитувань здобувачів освіти щодо якості практики та керівників практики щодо якості підготовки здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ, які були проведені протягом червня 2023 р. Окремі пропозиції та коментарі респондентів викликали жваве обговорення та зустрічні пропозиції присутніх.


Діяльність Ради з якості протягом цього навчального року засвідчила важливість та ефективність цього колегіально-дорадчого органу не лише у забезпеченні якості освітнього процесу та вдосконаленні освітніх послуг, а й у вирішенні багатьох стратегічних питань закладу.