PDFДрук

Цього року Класичний коледж СумДУ випустив 336 студентів


28 червня випускники отримали дипломи за різним ступенем освіти: бакалаври, молодші бакалаври, фахові молодші бакалаври, молодші спеціалісти. Саме в 2023 році відбувся перший випуск відділення бакалаврату, чим ми дуже пишаємося.

Святкові урочистості розпочалися парадом випускників. Його відкрили бакалаври та молодші бакалаври, які увійшли до святкової зали в особливому ошатному вбранні – мантіях, право одягнути які мають тільки бакалаври.

З отриманням професійної кваліфікації вчорашніх студентів привітали директорка коледжу Тетяна Гребеник та адміністрація закладу. Саме з їхніх рук найуспішніші студенти закладу отримали дипломи з відзнакою. А їх цьогоріч 20!

Студенти, які проявили себе активними та відповідальними під час навчання в коледжі, отримали грамоти та подяки від закладу. Це вірні помічники класних керівників, члени студпарламенту, активні учасники клубних об’єднань, спортсмени, активісти позанавчальної роботи, відмінники навчання – іншими словами, зірки, завдяки активності, талантам і досягненням яких щороку множиться та підвищується рейтинг нашого закладу.

Зі зворушливою промовою до своїх наставників звернулися випускники. Адже саме класні керівники, як найближчі порадники і наставники, йшли пліч-о-пліч зі студентами своєї групи усі ці роки, хвилювалися разом з ними, виховували, як рідних дітей. Не забули й про викладачів, які читали в них різні предмети, привітавши їх та нагородивши за працю бурхливими оплесками.

За все, що маємо сьогодні, за можливість отримувати освіту, зустрічати ранки і бачити поряд своїх близьких і рідних, подякували нашим захисникам, які 24/7 стоять на сторожі нашого спокою і щохвилини ціною надлюдських зусиль наближають омріяну перемогу. А також вшанували хвилиною мовчання тих, хто поклав свої життя в ім’я миру і цілісності України.

Завершились урочистості традиційно останнім дзвоником, право надати який отримали в цьому роцівипускники-відмінники Аліна Медвідь та Костянтин Єрошик.

Прикрасили захід виступи хореографічних колективів «ARTEZ» (керівник Олена Бондаренко) та «Фристайл» (керівник Олена Логвінова), а також вокальної студії «Елегія» (керівник Лілія Бібик).

Цього ж дня відбулися локальні зустрічі випускників з викладачами та завідувачами відділень, де в тісному колі молодь поспілкувалася зі своїми наставниками, отримала від них вітання і настанови, згадали разом найяскравіші моменти зі студентського життя, розділили радість з батьками, які прийшли на урочистості, зробили фото на згадку.

Щасливої дороги, дорогі випускники! Попереду – нове майбутнє. Але пам’ятайте, де б ви не були, куди б не завела вас доля, двері рідного коледжу для вас завжди відкриті! Повертайтеся сюди, щоб побачитись із класними керівниками, обійняти улюблених викладачів, пройтися знайомими коридорами. Приводьте до нас своїх дітей! Нехай все у вашому житті складеться добре!