PDFДрук

Справа, що надихає: здобувачі коледжу продовжують виготовляти повербанки

Всебічний розвиток здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ, їхні креативність, технічне мислення, інтелект, прагнення до наукових відкриттів, а також активна життєва позиція та небайдужість до викликів сьогодення не перестають вражати. І навіть під час канікул вони не знають, що таке відпочинок.

Здобувачі освіти відділення «Комп’ютерних та електронних технологій» під керівництвом майстра виробничого навчання НАУМОВА Дениса та викладача коледжу КОЛОМІЙЧЕНКА Ігоря займаються волонтерською діяльністю – виготовляють повербанки, які стали невід’ємною частиною життя для багатьох людей і так потрібні сьогодні. Завдяки надзвичайним зусиллям, командній роботі та професійному підходу з’являються нові надійні та якісні пристрої для зарядки наших гаджетів. Варто наголосити, що під час канікул їм уже вдалося завершити повний виробничий цикл! І це дійсно вагоме досягнення.

Пишаємося, що студенти коледжу не тільки здобувають якісну освіту, але й активно допомагають іншим, тим самим стверджуючи, що сила волонтерства не має жодних меж. Бажаємо подальших здобутків та натхнення і, звісно, з нетерпінням очікуємо на поповнення спільноти Класичного фахового коледжу новими здобувачами, які в наступному навчальному році зможуть долучитися до цієї ініціативи. Головне – бажання допомагати та трохи креативу, адже в нас одна спільна мета – ПЕРЕМОГА!