PDFДрук

Виховуємо свідомих та відповідальних громадян: коледжани долучилися до інформаційно-просвітницького вишколу

08 серпня 2023 р. з нагоди Міжнародного дня молоді (тепер в Україні це свято офіційно відзначається щороку 12 серпня) здобувачі освіти Класичного фахового коледжу взяли активну участь в інформаційно-просвітницькому вишколі, що був організований відділом міської ради у справах молоді та спорту. Про популярність такого заходу свідчить кількість учасників, яка постійно зростає.

ГАГЕНКО Павло, КОВАЛЬ Олександр, КОШЕЛІВСЬКА Анастасія, СЕМЕНКО Влад, СІВЕР Марина та ШЕШЕНЯ Анна на чолі з викладачем коледжу КОЛЕСНИКОВИМ Олексієм долучилися до практичних занять у різних локаціях, зокрема: збирали та розбирали автомат Калашникова, слухали інтерактивну лекцію з питань поводження з вибухонебезпечними предметами, засвоїли алгоритм дій при випадковому виявленні мін. Також відвідали тактичні навчання, де оволоділи технікою пересування у вигляді «двійок», стрільби лежачи, з коліна; ознайомилися з роботою кінологів та їхніх чотирилапих помічників.

Такі заходи є надзвичайно важливими для єдності нашої молоді, сприяють вихованню патріотизму, формують високі моральні цінності, шанобливе ставлення до національних надбань українського народу, демонструють найкращі приклади мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України.

Дякуємо ініціаторам та організаторам за змістовну зустріч та плідну співпрацю.