PDFДрук

Коледжани отримали незабутні враження від участі у молодіжному форумі


09 серпня в м.Суми відбувся обласний молодіжний форум "В єдності наша сила: Сумщина".

Серед 130 учасників форуму були і коледжани: майстер виробничого навчання, підприємець соціального спрямування та керівник освітніх проєктів при ГО ІТ кластер Денис НАУМОВ та представниця студентського парламенту КФКСумДУ, членкиня обласної молодіжної ради при ОДА, студентка 841 групи Вероніка БОЖОК.

"На форумі учасники обговорювали проблеми молодіжної політики, причини виникнення цих проблем та їх наслідки, - ділиться враженнями Вероніка Божок. - Також спілкувалися з крутими спікерами щодо виходу із зони комфорту, на собі випробовували арттерапію, знаходили причини та наслідки тих чи інших ситуацій та потрошку розбиралися в волонтерстві (виявляється все не так просто, як здається). Анітрохи не пошкодувала, що зареєструвалася на цей форум".

“Цей захід був неперевершеним! – додає Денис НАУМОВ. - Щиро вдячний організаторам за такий змістовний форум та можливість поговорити на цікаві теми. Впевнений, що цей захід в Сумах залишив незабутні враження в усіх учасників. І нехай кожна з цих локацій стане початком нового шляху до знань та досягнень молоді нашої області!».