PDFДрук

Студенти нового набору зустрілися з класними керівниками та адміністрацією коледжу


Збори за участі першокурсників, їхніх батьків, адміністрації та педагогів Класичного коледжу СумДУ відбулися 11 серпня.

З вітальним словом до першачків звернулася директорка коледжу Тетяна Гребеник. Очільниця закладу розповіла, зокрема, і про високий рейтинг освітнього закладу, репутацію, здобуту в праці протягом 130 років, та престижність освіти, здобутої тут.

Про основні аспекти освітнього процесу 2023-2024 навчального року (графік навчального процесу, розклад, форми навчання, стипендіальне забезпечення, академічну доброчесність тощо) розповіла заступниця директора з навчально-методичної роботи Людмила Гаценко.

Найулюбленіша діяльність студентської молоді в закладі – позанавчальна. Про основні її складові, а також змістовне дозвілля повідомила першачкам заступниця директора з виховної роботи Юлія Бібік.

Завідувач відділення комп’ютерних та електронних технологій Юрій Салій та викладачка відділення Світлана Печенко ознайомили присутніх з програмою додаткових курсів «Quick Start», які щорічно викладаються для першокурсників і користуються популярністю серед молоді. Даний курс, зокрема, допомагає першокурсникам швидше адаптуватися до навчання в коледжі шляхом освоєння різних програмам ІТ-сфери, які протягом навчання в закладі використовуються незалежно від обраного фаху.

Далі студенти мали можливість ближче познайомитися один з одним та класними керівниками в ході групових зустрічей в аудиторіях та підписати договори щодо надання освітніх послуг.

По завершенні батьки разом із дітьми пройшлися основними приміщеннями закладу та оглянули новооблаштоване укриття, щоб переконатися, що під час тривог діти матимуть можливість знаходитись у безпечному місці.

Студенти, які проживають поза межами міста, відвідали гуртожиток, в якому будуть проживати, і оформили документи на поселення.

Вступна кампанія у коледжі триває. Усім, хто подав документи до нашого закладу і чекає на результати вступних випробувань, бажаємо успіхів. До початку нового навчального року залишилося пару тижнів, тож ще є трохи часу для того, щоб оздоровитися, набратися позитивних емоцій і з новими силами розпочати свою цілеспрямовану роботу на шляху до отримання обраної професії.