PDFДрук

Двоє представників з Конотопа – студентка та викладач КФК СумДУ - побували на Всеукраїнському молодіжному форумі

«Відновлення в єдності» - під такою назвою 10-12 серпня в столиці пройшов молодіжний форум, присвячений цьогорічному відзначенню Міжнародного дня молоді. На одному майданчику зібралися представники та представниці молодіжної сфери з різних куточків України, а також представники державних та міжнародних інституцій. На ньому побували викладач коледжу Денис Наумов та студентка 4 курсу Вероніка Божок, які представили на заході молодь Конотопщини.

Учасники ділилися своїми ідеями та баченням майбутнього України. Надихаючими були виступи заступників міністра молоді та спорту України Олександра Санченка та Владислава Яцука. Цікаві воркшопи провели представники найбільших благодійних та громадських організацій України та світу. Як відзначає Денис Наумов, надзвичайно цікаво було почути думку видатних експертів у сфері молодіжної політики під час панельних дискусій. Говорили про волонтерство, механізми прийняття рішень та їхній вплив на молодіжну спільноту, досвід громад у розвитку молодіжної інфраструктури, громадянську освіту, інвестиції у молодь, військову службу, українську ідентичність та багато іншого.

«Однак найцікавішим моментом була зустріч молоді з Президентом України! – зазначає Денис Наумов. - Це була неймовірна можливість поспілкуватися з керівником держави! А на завершення на нас чекала захоплююча програма - гурт Антитіла зіграв нам свої найкращі хіти, а ми співали разом з ними біля багаття. Цей форум - незабутній досвід та шанс почути думки та ідеї видатних лідерів та активістів. Неймовірно радий, що долучився до цього заходу!»».

Віримо в потужну та сильну молодь України! Радіємо з того, що представники нашого освітнього закладу долучилися до участі в такій значущій події. Нехай вона стане натхненним стартом у бажанні побудувати сильну та єдину молодіжну спільноту, яка змінить наше суспільство та країну на краще.