PDFДрук

Відбулись урочистості для студентів нового набору

4 вересня відбулась посвята в студенти Класичного коледжу СумДУ для тих, хто вступив до нашого закладу в цьому році.

Студенти І курсу пройшлися парадом у приміщенні інноваційного простору. Зі словами привітання до них звернулися помічник директора Віталій Бібик та заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила Гаценко, побажали безпечного та успішного навчання, згуртованості, наполегливості та якнайшвидшої Перемоги.

Запальні ведучі Вероніка Божок та Михайло Солошенко щиро та з гумором розповіли наймолодшим коледжанам про всі нюанси студентського життя, поділилися лайфхаками успішного здавання іспитів під час сесії та промовили разом з першачками клятву студента КФК.

Привітали «новеньких» і учасники вокального колективу «Елегія» та голова студентського парламенту Дар’я Литвиненко.

На завершення представники груп першого курсу зіграли в гру «Передбачення» та спрогнозували долю своїх одногрупників на найближчі чотири роки.

Перші враження і перші фото в групові студентські альбоми – це те, що взяли від першого дня в коледжі студенти нового набору. Бажаємо, щоб кожен день навчання в закладі був для них таким же змістовним і емоційно насиченим! Незгасаючої енергії, допитливості, позитивних результатів і цікавого дозвілля в новому навчальному році! В добру путь!

P.S.Дякуємо за фото Валерію Гапоненку.