PDFДрук

Наставники академічних груп визначили пріоритети виховної роботи на 2023–2024 н. р.


31 серпня в Класичному фаховому коледжі СумДУ відбулося методичне об’єднання наставників академічних груп, під час якого було здійснено аналіз виховної роботи за 2022–2023 н. р., зокрема презентовано результати опитування за підсумковою анкетою класного керівника в 2022–2023 н. р. Також наставники академічних груп ознайомилися з нормативно-правовими документами МОН, що визначають основні напрями виховної роботи на 2023–2024 н. р., та обговорили питання планування роботи й оформлення відповідної документації в поточному році.

Представники психологічної служби ЮРЧЕНКО Олена та ШВИДКА Алла розповіли про особливості роботи з різними соціальними категоріями здобувачів освіти, окреслили важливі соціально-психологічні компетентності наставників у роботі з групою у воєнний період та наголосили на важливості збереження ментального здоров’я.

БОРУТА Наталія, педагог - організатор коледжу, представила план виховних заходів освітнього закладу на рік.

Також учасники засідання ознайомилися з орієнтовним планом роботи методичного об’єднання наставників академічних груп на 2023–2024 н. р.

Особливо детально присутні зупинилися на питаннях безпеки освітнього процесу та проживання здобувачів коледжу в гуртожитку.

Уже вдруге ми будемо розпочинати навчальний рік в умовах воєнного стану, але переконані, що злагоджена робота всіх структурних підрозділів, взаєморозуміння, взаємоповага та взаємопідтримка учасників освітнього процесу допоможуть гідно впоратися з усіма викликами сьогодення.