PDFДрук

Студенти нового набору побували на бібліотечному уроці та підписали заяву про дотримання академічної доброчесності


Сьогодення ставить перед бібліотекою коледжу нові завдання, які полягають як у бібліотечно-інформаційному обслуговуванні користувачів, так і в забезпеченні всіх напрямків освітнього процесу: навчального, виховного та наукового.

Минулого тижня в рамках інформаційно-просвітницької діяльності бібліотеки КФК СумДУ відбулась серія бібліотечних уроків для студентів-першокурсників, під час яких останні отримали комплекти навчальної літератури для здобуття повної середньої освіти.

Основною метою заходу стало ознайомлення студентів нового набору з напрямками роботи бібліотеки, а також формування читацької компетентності здобувачів освіти шляхом прищеплення їм навичок самоорганізації, вміння орієнтуватися в інформаційно-медійному просторі, а також працювати із джерелами інформації, дотримуючись принципів академічної доброчесності.

Не менш важливими у роботі бібліотеки є національно-патріотичне виховання та сприяння духовному зростанню сучасної молоді, про що свідчить активна громадянська позиція здобувачів освіти КФК СумДУ.