PDFДрук

Відбувся благодійний ярмарок «Щедра осінь – добрі справи»


Напередодні Дня захисників і захисниць України в Класичному коледжі СумДУ 28 вересня провели благодійний ярмарок. Мета заходу – збір коштів для ЗСУ.


Участь у ньому взяли студенти разом зі своїми батьками та наставниками груп. Приємно, що благодійну ініціативу радо підтримали всі коледжани, а особливо молодь.

Готувалися – відповідально та з усією серйозністю. Підготували для продажу величезний асортимент різноманітних страв, в українському стилі облаштували свої торгові місця, творчо підійшли до маркетингу продажів. Бо вірили у благородну мету, в те, що кожен із них – це часточка Перемоги. Покупці, у свою чергу, із задоволенням витрачали свої кошти купуючи все, що лежало на прилавках.

Асортимент ярмарку був величезним і різноманітним: українські страви, солодощі, різноманітні напої, осінні овочі та фрукти, вирощені руками батьків студентів, різні прикраси, календарі, брелки та інше. А ще на ярмарку можна було зробити зачіску у перукарському куточку, роздрукувати собі сувенір на 3D принтері, зіграти в лотерею, зробити тематичне фото на згадку, розписати прапор.

Спільними зусиллями вдалося зібрати гарний виторг - 43 595 грн! Їх перерахували на монобанку громадської ініціативи «Я – волонтер!». В планах – придбати Mavic для саперів 151 об ТРО, які виконують бойові завдання на «0». Але для цього потрібні ще кошти. Тому запрошуємо долучитися до збору всіх небайдужих!

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2vnWW7tKjB

Номер картки банки

5375 4112 0963 8688