PDFДрук

День працівника освіти працівники коледжу відзначили в імпровізованому кафе «Зошит у клітинку»

У кожного з нас був, є або буде Вчитель. Це той, хто не лише навчає, а й вірить у нас, попри невтішні прогнози інших, мотивує і не втомлюється переконувати: «Ти – зможеш. Ти зумієш. Ти особливий…»


Цьогоріч День працівників освіти відзначається у неділю, 1 жовтня. Напередодні своїх викладачів та наставників вітали студенти Класичного коледжу СумДУ в імпровізованому кафе «Зошит у клітинку». Щирі побажання, сценки та номери художньої самодіяльності неабияк розчулили педагогів і зарядили натхненням та енергією на весь подальший наступний рік.

«Дорогі наші! Хоч ми вам цього й не кажемо, але завжди захоплюємося  вашою мудрістю, витримкою, педагогічним тактом. Ви – частина нашої родини, наші другі мами і тата, які з відкритим серцем, вірою і надією ведуть нас у доросле життя, життя, в якому ми вас НІКОЛИ не забудемо…» - сказали юні ведучі по завершенні свята своїм наставникам. І це саме ті слова, заради яких варто жити і працювати, сіяти добре і світле, не зважаючи на жодні обставини.

Дякуємо захисникам та захисницям за можливість радіти життю, продовжувати свою роботу і свій шлях, виховувати і навчати наступні покоління молоді!

Вітаємо своїх колег з прийдешнім святом – Днем працівників освіти! Бажаємо мудрості, сил та терпіння. Будьте здорові і щасливі під мирним небом України!