PDFДрук

До Дня працівника освіти коледжан відзначили грамотами та подяками

Традиційно напередодні професійного свята адміністрацією закладу були відзначені викладачі та працівники, які зробили вагомий внесок у загальний кошик досягнень закладу за попередній рік своєї роботи. Серед критеріїв, за якими оцінювали досягнення, наступні: акредитаційна робота та забезпечення якості освіти; наукова робота та публікаційна активність у наукових виданнях; створення безпечного освітнього середовища; діджиталізація бібліотечної системи; активна участь у проєктній діяльності; взірцеве виконання обов’язків класного керівника; підготовка учасників/переможців інтернет-олімпіад, конкурсів, проєктів; розбудова іміджу закладу та інше. Вітали, безперечно, і ювілярів педагогічної роботи. А також усіх, хто здійснює ремонтні роботи в коледжі та займається його благоустроєм.

Деякі працівники отримали грамоти відділу міської ради у справах молоді та спорту, управління освіти та Департаменту освіти в Сумській області, а також Почесну грамоту Класичного коледжу СумДУ.

Успіх колективу – це особистий внесок кожного. Тож, дякуємо усій коледжанській родині за згуртованість та активність. Зі святом, колеги! Нових цілей і нових досягнень!