PDFДрук

Наша сила – у співпраці заради успіху дітей!

За підсумками навчання протягом вересня 2023-2024 н. р. відбулася нарада адміністрації з класними керівниками та викладачами І курсу освітнього рівня фахового молодшого бакалавра.

Освітній процес для першокурсників, як і для решти здобувачів освіти закладу, було організовано у змішаному форматі. Однак після розгляду результатів опитування студентів та викладачів закладу з питань адаптації здобувачів освіти нового набору, а також з урахуванням звернень батьків було прийнято спільне рішення організовувати подальше навчання для студентів І курсу в очному форматі, при цьому, безперечно, зважаючи на безпекову ситуацію.

З метою запобігання та/або виявлення проблемних питань у взаємодії студентів І курсу, викладачів і класних керівників, налагодження ефективної комунікації задля покращення процесу адаптації першокурсників до нового освітнього середовища та узгодження єдиних навчальних вимог адміністрацією було запропоновано проводити подібні зустрічі двічі на місяць.

Також напередодні атестації, як додаткової форми поточного контролю успішності студентів у коледжі, було вирішено звернутися до батьківської громадськості з проханням від адміністрації посилити батьківський контроль та налаштувати дітей на систематичне виконання домашніх завдань, дотримання термінів здачі підсумкових робіт тощо.

Усі учасники наради підкреслили важливість партнерських стосунків та систематичної комунікації і між собою, і з батьками заради успіху здобувачів освіти коледжу.