PDFДрук

Гостьова лекція для майбутніх фахівців машинобудівної галузі

10 жовтня 2023 р. в Класичному фаховому коледжі для здобувачів освітніх ступенів бакалавр, молодший бакалавр та освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 133 Галузеве машинобудування, а також для викладачів закладу відбулася гостьова лекція, яку провели провідні конструктори одного з передових підприємств Конотопа.

Темою для спілкування фахівців-практиків зі студентами було знайомство із сучасними системами автоматизованого проєктування конструкторської документації, зокрема:

• шлях продукції від стадії першої конструкторської ідеї до готового виробу;

• знання, навички та вміння, які необхідні для того, щоб стати успішним фахівцем;

• професія конструктора, її особливості та зміни за останні роки;

• вплив сучасних інформаційних технологій на роботу конструктора.

На ці та інші важливі питання слухачі лекції отримали ґрунтовні та вичерпні відповіді від колишніх випускників нашого освітнього закладу, а сьогодні – найкращих фахівців у своїй сфері. У ході бесіди зі здобувачами коледжу конструктори підприємства ознайомили їх з перспективами розвитку та впровадження інтегрованих інформаційних технологій, обґрунтували практичні особливості проєктування у сучасних CAD/CАE-системах, а також мотивували майбутніх фахівців у машинобудівній галузі до подальшого навчання та самовдосконалення.