PDFДрук

Сила – у нашій єдності: студенти Класичного фахового коледжу обрали нового президента і парламент

Головне завдання студентського самоврядування – дати кожному здобувачу освіти можливість відчути, що саме він може приймати рішення, значущі для колективу освітнього закладу та від яких багато в чому залежить і життя академічної групи. Діяльність студентського самоврядування спрямована на особистісний розвиток студентів, становлення їх як активних громадян, розвиток моральних та суспільних якостей.

16 жовтня 2023 р. у стінах Класичного фахового коледжу відбулася важлива подія – вибори до органів студентського самоврядування. Цього року була представлена команда ЗОЛОТАР Ксенії. Молоді лідери окреслили напрямки роботи, що планують втілити в життя. Серед основних завдань – модернізація студентського самоврядування відповідно до державної молодіжної політики, виявлення та розвиток лідерських якостей у здобувачів коледжу, активна підтримка волонтерського руху та всебічна допомога Збройним силам України, розвиток партнерських взаємин між викладачами та студентами, популяризація здорового способу життя серед молоді, підвищення ініціативності студентів, стимулювання інтересу до наукової діяльності, створення сучасного меморіального комплексу для вшанування пам’яті полеглих захисників – випускників коледжу, організація семінарів та тренінгів з успішними особистостями, які можуть поділитися власним досвідом, організація дозвілля та інші актуальні питання.

Нового лідера обирали шляхом таємного голосування. Здобувачі освіти були надзвичайно активними, а виборча комісія відповідально виконувала свої обов’язки.

Отже, за результатами президентом Студентського парламенту Класичного фахового коледжу СумДУ стала ЗОЛОТАР Ксенія, яка тепер представлятиме інтереси студентства.

Новообрані члени Студентського парламенту:

Президент – ЗОЛОТАР Ксенія Максимівна (721 гр.).

Відповідальний секретар – ДУБНЮК Вікторія Вікторівна (1 гр.).

Віцепрезидент з навчальної роботи – ІВАЩЕНКО Нікіта Юрійович (631 гр.).

Віцепрезидент з соціально-побутових питань – ЛИТВИНЕНКО Дар’я Вячеславівна (141 гр.).

Віцепрезидент з питань масової інформації – КОЧЕРГА Ярослав Леонідович (831 гр.).

Віцепрезидент з питань спорту та туризму – СЛЮСАРЕНКО Владислав Олегович (323 гр.).

Віцепрезидент з культурно-масової роботи – ГУБАЛЬ Віталій Юрійович (1 гр.).

Віцепрезидент з профорієнтаційної та адаптаційної роботи – ОСАДЧИЙ Кіріл Олександрович (121 гр.).

Студентський завідувач відділення «Транспортного будівництва» – ГОРБИК Софія Валеріївна (121 гр.).

Студентський завідувач відділення «Будівництва будівель і споруд та землевпорядкування» – САЛІЙ Гліб Олександрович (821 гр.).

Студентський завідувач відділення «Технічних систем та управління» – ПРИХОДЬКО Богдана Анатоліївна (621 гр.).

Студентський завідувач відділення «Комп’ютерних та електронних технологій» – БАТЮТА Євгеній Васильович (721 гр.).

Студентські завідувачі відділення «Бакалаврату» – СОЛОШЕНКО Михайло Петрович (М-21-б гр.); КАЛАНТАЄНКО Андрій Євгенійович (ПО-21 гр.), групи освітнього ступеня молодшого бакалавра.

Також, безсумнівно, дякуємо попередньому президенту Парламенту МСС КФК СумДУ ЛИТВИНЕНКО Дарʼї та всій її команді за відповідальне ставлення до виконання доручень, згуртованість у вирішенні важливих питань студентського життя, за творчість та ініціативність, бажання працювати на благо студентів, за гідне представлення закладу під час проходження акредитаційних процедур та за те, що, попри складний воєнний час у нашій країні, намагалися активізувати студентське життя в коледжі!

Щиро вітаємо новообраний склад Студентського парламенту КФК СумДУ та бажаємо продуктивної роботи, вдалого старту у важливій справі, натхнення та успіхів у реалізації передвиборчих програм! Переконані, попереду чимало цікавих проєктів, креативних ідей та дискусій, бо наша сила – в нашій єдності!