PDFДрук

Інструменти сприяння бізнесу в громадах: коледжани взяли участь у практичному навчанні щодо ресурсів місцевого економічного розвитку

Класичний фаховий коледж завжди відгукується на всі виклики сьогодення та робить свій внесок в наданні знань щодо розвитку бізнес-індустрії в нашому місті та регіоні.

Так, 18 жовтня на базі освітнього закладу проходив тренінг «Державні інвестиції для місцевого економічного розвитку. Прямі іноземні інвестиції. Світовий та український досвід» для органів місцевого самоврядування Конотопської, Дубов’язівської та Бочечківської територіальних громад. Також на заході були присутні викладачі Класичного фахового коледжу спеціальності 073 Менеджмент. Зустріч було організовано в межах проєкту «Бізнес-акселератор як дієвий інструмент підтримки стійкості та розвитку бізнесу громад Конотопщини».

Захід відбувся в діловій і водночас теплій атмосфері. Усі присутні отримали ґрунтовні знання та поради від фахового експерта, радника з регіонального розвитку Мамонова І.Л. (Дніпро).