PDFДрук

Триває профорієнтаційна робота

Важливим і відповідальним етапом у житті кожної людини є вибір професії та вступ до освітнього закладу. Правильно обраний фах – запорука до успіху особистості в майбутньому.

24 жовтня 2023 р. здобувачі 421 групи Класичного фахового коледжу разом зі своїм класним керівником провели в місті профорієнтаційну роботу, зокрема: роздавали інформаційно-іміджеву продукцію про освітній заклад (листівки та буклети), розповідали про переваги та перспективи навчання саме в коледжі, про матеріально-технічну базу, клуби за інтересами, волонтерський рух, підготовчі курси, знайомили зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, ділилися своїм досвідом навчання та відповідали на всі питання, які цікавлять абітурієнтів.

Також здобувачі освіти запрошували всіх охочих відвідати в коледжі вже традиційний Open day, який відбудеться 28 жовтня о 9-й годині.

Безумовно, така профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання професійно-орієнтованої молоді, що забезпечує формування якісного контингенту студентів коледжу. Загалом зустріч викликала зацікавленість у молоді, стимулювала їх бажання отримати більш детальну інформацію про здобуття освіти в Класичному фаховому коледжі.

Реалізуйте сміливі ідеї, плани і мрії! І пам’ятайте – якісна освіта поруч! Завітайте до нас 28 жовтня і переконайтеся в цьому!

Будемо раді бачити вас за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 26, к. 100.

Телефони для довідок: 0687358138, 0974382800.