PDFДрук

Нові можливості та перспективи партнерства: підписано договір про співробітництво між Класичним фаховим коледжем та Львівським вищим професійним училищем дизайну та будівництва

23 та 24 жовтня 2023 р. викладачі та здобувачі освіти Класичного фахового коледжу Сумського державного університету завітали до Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва, співпраця з яким триває ще з 2015 р.

Під час засідання круглого столу представниками обох освітніх закладів було обговорено ряд важливих питань: особливості організації освітнього та виховного процесів, реалізація творчих проєктів та ініціатив, проведення спільних заходів, спрямованих на розвиток молодіжного руху, формування національної ідентичності.

Також для коледжан було проведено цікаву та змістовну екскурсію освітнім закладом: вони ознайомилися з діяльністю навчально-практичних центрів, навчально-виробничих майстерень та лабораторій; обмінялися досвідом щодо волонтерської діяльності (виготовлення маскувальних сіток, окопних свічок).

Ця зустріч була дуже плідною для обох сторін, адже її результат – підписання договору про співробітництво між нашими освітніми закладами. Директор Класичного фахового коледжу Тетяна ГРЕБЕНИК наголосила, що така співпраця має перейти в більш практичну площину. При підписанні документа були присутні гаранти освітніх програм коледжу «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» і «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» Тетяна ШУЛЬГА і Наталія ГРАНО, заступник директора з виховної роботи Юлія БІБІК, завідувач відділення бакалаврату Оксана ДИННИК та здобувачі зазначених освітніх програм.

Яскраве враження та незабутні спогади не лише для здобувачів коледжу, а й викладачів залишила екскурсійна прогулянка Львовом. Сьогодні особливо важливо виховувати в молоді любов до рідного краю, історії, культури.

Дякуємо Львівському вищому професійному училищу дизайну та будівництва за партнерство та можливість обмінюватися досвідом, знаннями і впроваджувати нові ідеї. Переконані, наша співпраця принесе нам великі здобутки та спільні досягнення!