PDFДрук

Заняття на виробництві для майбутніх фахівців у землевпорядній галузі

01 листопада 2023 р. в межах вивчення предмета «Електронні геодезичні прилади» (викладач ЗАБОЛОТНЯ Тамара) для здобувачів Класичного фахового коледжу 831 та 833 груп спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (освітньо-професійна програма «Землевпорядкування») відбулося заняття на виробництві, яке провів інженер-геодезист МЕЗЬ Олександр (ФОП «Мезь О. М.»).

У ході зустрічі представник проєктної землевпорядної організації ознайомив здобувачів освіти з призначенням, застосуванням та конструктивним устроєм сучасного електронного тахеометра, що використовують для проведення різних видів зйомок, встановлення та відновлення меж земельних ділянок, а також мотивував майбутніх фахівців у землевпорядній галузі до подальшого навчання та самовдосконалення.

Важливо, що заняття проходило в польових виробничих умовах: це дало можливість здобувачам освіти наочно ознайомитись із використанням сучасних геодезичних приладів у землевпорядному виробництві.

Сподіваємося на подальші плідні цікаві зустрічі, адже заняття на виробництві як сучасний активний метод навчання спонукає здобувачів коледжу поглиблено вивчати предмети та творчо вирішувати різноманітні завдання.