PDFДрук

Можливість розвитку для кожного: отримай новий грант від Scholarship Україна 2024!

Шановні студенти Класичного фахового коледжу СумДУ!

У межах соціального проєкту для здобувачів освіти вже стартував новий конкурс «Scholarship в Україні 2024», у якому надається грант з призовим фондом у 50 000 грн: переможець отримає грант на навчання в розмірі 30 000 грн за І місце, 15 000 грн за ІІ місце та 5 000 грн за ІІІ місце.

Переможці зможуть використати кошти на оплату за навчання в освітньому закладі або будь-яких освітніх курсів на власний вибір.

Організатори конкурсу хочуть надати можливість молоді отримати безкоштовне навчання та гідне майбутнє в Україні. Грантонадавачем проєкту є компанія «Грузар».

Хто може взяти участь? Усі здобувачі коледжу будь-якої спеціальності та форми навчання.

Що потрібно зробити? Написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем: «Перспективи розвитку вантажних перевезень в Україні», «Як вплинула війна на сферу вантажних перевезень України». Потім надіслати роботу на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду для оцінки журі. Роботи прийматимуться до 31 січня 2024 р.

Детальні умови – на сайті проєкту та сторінці грантонадавача https://gruzar.com.ua/grant Також за цим посиланням можна ознайомитися з умовами та результатами попереднього гранту Sсholarship в Україні 2023.

Контактна особа: Михайло РУДЕНКО – організатор та представник грантонадавача. Телефон: +380 97 919 14 26. Пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Здобувачі Класичного фахового коледжу, не вагайтеся! Це чудова можливість спробувати свої сили, виявити творчі здібності та зарекомендувати себе як фахівця та аналітика! Бажаємо успіху та перемоги!