PDFДрук

Коледжани долучилися до заходу, присвяченому презентації календаря з військовими «Паралелі»

Він відбувся в Конотопському фаховому медичному коледжі за участі військовослужбовців 58 ОМПбр ім. гетьмана Івана Виговського, представників міської влади, громадськості, галузей культури та освіти, студентської та учнівської молоді міста.

Календар «Паралелі» виготовлений в рамках молодіжного проєкту «Календар із захисником» та реалізований відділом міської ради у справах молоді та спорту. З його допомогою демонструється героїзм та патріотизм українських захисників та проводиться паралель між військовим та цивільним життям захисників, розкриваючи їхні інтереси та цінності. Над проєктом разом із військовими працювало багато людей: фотографи, стилісти, костюмери, представники громадських об’єднань.

В рамках заходу були підведені підсумки благодійного проєкту «Мистецтво заради Перемоги», в рамках якого протягом півроку було зібрано 254 506 грн, переважна більшість з яких була спрямована на придбання потужного дрону «Мавік ді джей ай 3Т» для 58-ї ОМПБр, який уже активно використовується на передовій.

Свій внесок у збір коштів в рамках проєкту «Мистецтво заради Перемоги» зробив і Класичний коледж СумДУ, зібравши під час проведення фестивалю патріотичної пісні «Від серця до серця» близько 36 000 грн. Куратор проєкту Анна Кривунь відзначила коледж в особі директора подякою за допомогу в реалізації проєкту.

Загальна ж сума коштів, зібрана у місті Конотоп під час заходів відділів культури і туризму КМР та з питань молоді та спорту, навчальних закладів міста, концертів оркестру 58-ї ОМПБр, заходів, що проходили на території Собору Різдва Пресвятої Богородиці тощо, становить  104 348 грн.

Тож, не зупиняємось! Наближаємо Перемогу разом!