PDFДрук

Щорічна науково-методична конференція коледжу «Транспортна та будівельна галузі: тенденції розвитку та стратегічні перспективи»: з вірою в Перемогу!

Саме з вірою в Перемогу, в технологічно розвинену, відновлену з використанням інновацій транспортної та будівельної галузі Україну приєднувалися до щорічної науково-методичної онлайн-конференції «Транспортна та будівельна галузі: тенденції розвитку та стратегічні ініціативи», яка відбулася 10 листопада в Класичному фаховому коледжі СумДУ.

У науковому форумі взяли участь понад 100 учасників, не менш вражає його географія: окрім викладачів коледжу, освітян з інших закладів м. Конотоп, до обговорення проблем транспортної та будівельної галузей долучилися педагоги з Маріуполя, Чернігова, Харкова, Слов’янська, Вінниці, Дніпра.

Подані тези та виступи можна схарактеризувати як справжні інноваційні, такі, що потребують подальших наукових розвідок та є перспективно значущими для подальшої відбудови України.

Не в усіх містах, звідки надіслано тези, зараз спокійно. І тим примітнішим і більш значущим є переконання: дух наукового пошуку нездоланний, як і саме українство!