PDFДрук

Подолати усі сходинки і вступити на бакалаврат

Відділення бакалаврату Класичного фахового коледжу СумДУ – це вигідна з усіх позицій – безпекової, географічної, імеджевої – перспектива.

Саме в цьому переконалися учні 11 класів та студенти 2 курсу, котрі 11 листопада відвідали День відкритих дверей для абітурієнтів, перед якими незабаром постане непростий вибір – здобути якісну освіту та затребувану на ринку праці професію. Тож завітавши до коледжу, одинадцятикласники та їхні батьки мали нагоду познайомитися з освітніми програмами, за якими провадиться навчання на відділенні бакалаврату, зустрітися з адіміністрацією закладу, викладачами.

Перед присутніми виступили: доцент, кандидат фізико-математичних наук Віталій БІБИК, завідувач відділення бакалаврату Оксана ДИННИК, провідний фахівець з галузевого машинобудування Олександр ПРИХОДЬКО, гарант освітньої програми, доцент, кандидат економічних наук Світлана ВЕСПЕРІС.

Але ж відомо, що наступною сходинкою після школи на шляху до ЗВО є успішне складання НМТ. У коледжі успішною функціонують підготовчі курси для абітурієнтів, відвідуючи які вони зможуть актуалізувати, поглибити та зміцнити знання. Досвідчені викладачі, які працюють на курсах, допоможуть подолати надважливу сходинку і скласти НМТ з гідним результатом.

Правильне і вчасне рішення!

Не турбуйся про НМТ – встигни долучитися до братерства абітурієнтів КФК, слухачів курсів.