PDFДрук

Неформальна освіта здобувачів коледжу спеціальності 133 Галузеве машинобудування

Впровадження в освітній процес результатів неформальної освіти, започатковане минулого року, триває та набирає обертів.

11 жовтня 2023 р. відбувся ряд засідань предметних комісій, на яких студенти підтвердили сертифікати та отримали зарахування обраних тем, опрацьованих у процесі неформальної освіти. Так, відбулося засідання комісії з підтвердження результатів неформальної освіти здобувачів Класичного фахового коледжу групи ГМ-31б відділення бакалаврату спеціальності 133 Галузеве машинобудування (освітньо-професійна програма «Галузеве машинобудування»), які надали сертифікати для зарахування з навчальної дисципліни «Інформаційні технології», отримані на освітній платформі Prometheus.

Також у цей день працювали комісії з підтвердження результатів неформальної освіти здобувачів коледжу освітнього ступеня молодший бакалавр, які навчаються на І курсі за освітньо-професійними програмами «Менеджмент організацій», «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», «Професійна освіта. Будівництво та зварювання», «Фізична культура і спорт». Вони надали сертифікати для зарахування з навчальної дисципліни «Філософія», отримані на освітній платформі Prometheus.

Усі здобувачі освіти показали високий рівень знань та виявили зацікавлення в розширенні можливостей здобуття якісної освіти. Проведені заходи підтвердили, що неформальна освіта є важливою складовою процесу підготовки здобувачів освіти відділення бакалаврату.