PDFДрук

На дорозі не варто жартувати!

У межах тижня безпеки дорожнього руху, що відбувається для відзначення другого десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021–2030, здобувачі освіти Класичного фахового коледжу СумДУ взяли активну участь у виховній грі-вікторині «Усім треба пам’ятати, що на дорозі не варто жартувати».

У ході проведення заходу молодь мала змогу продемонструвати знання з правил дорожнього руху. Також було проведено тренінг з метою запобігання ДТП, в ході якого керівник відділу підготовки водіїв транспортних засобів КФК СумДУ Олександр КУЗЬКО нагадав про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Запрошений на зустріч інженер з охорони праці (інструктор з першої допомоги) Євген ТОЛОК провів майстер-клас з домедичної допомоги, що надається постраждалим внаслідок ДТП.

Відділ підготовки водіїв транспортних засобів при КФК СумДУ надає важливого значення питанню обізнаності про безпеку на дорогах, адже важливим завданням є допуск до керування транспортними засобами кваліфікованих та підготовлених кермувальників із відмінними знаннями правил дорожнього руху.

Життя людини є безцінним, а безпека на дорозі – це насамперед безпека життя!