PDFДрук

Ділимося досвідом та розширюємо горизонти партнерської взаємодії: у коледжі підписано Меморандум про співпрацю в межах реалізації нового проєкту

Одним із способів офіційно закріпити партнерські відносини зі структурами та організаціями є підписання Меморандумів.

З метою розбудови в Сумській області мережі Опорних пунктів БО «Українська освітня платформа» у співпраці з партнерськими організаціями 16 листопада 2023 р. Відокремлений структурний підрозділ «Класичний фаховий коледж Сумського державного університету» в особі директора ГРЕБЕНИК Тетяни Вікторівни налагодив активну взаємодію з Громадською організацією «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» в особі Заступника голови правління, Локального координатора Опорного центру Благодійної організації «Українська освітня платформа» в Сумській області ДЕМЕНТОВА Володимира Олександровича шляхом підписання Меморандуму про співпрацю.

Документ було укладено в межах проєкту «Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією від DanChurchAid».

На зустрічі було наголошено на важливості консолідації зусиль у питаннях співпраці у впровадженні програм з розвитку громад України через підсилення та підтримку молоді, релігійних спільнот, фахівців соціальної сфери, органів місцевого самоврядування, локальних волонтерських, громадських та благодійних організацій. Були обговорені основні напрями подальшого співробітництва, зокрема: організація заходів, спрямованих на надання комплексної підтримки внутрішньо переміщеним та іншим постраждавшим від війни особам; реалізація спільних семінарів, тренінгів, лекцій, конференцій тощо; забезпечення інформаційної, практичної підтримки та консультування учасників у сфері підприємницької діяльності і т. д.

Директор коледжу ГРЕБЕНИК Тетяна подякувала партнерам за небайдужість, ініціативність, підтримку й віру в майбутнє України та зазначила, що підписаний Меморандум відкриває нові можливості для змін громади і розвитку проєктної діяльності.

Також нагадуємо, що з листопада на базі Класичного фахового коледжу СумДУ у співпраці з ГО «Молодіжна організація студентів «Новий час» за підтримки БО «Українська освітня платформа» функціонує Майданчик підтримки родин військовослужбовців «Зможемо». Більше анонсів на сторінці ГО «МОС «Новий час»: https://www.facebook.com/groups/1319801684831951