PDFДрук

П’ять перших і два других місця в різних номінаціях вибороли студенти Класичного коледжу у конкурсі «Кращий студент Конотопа»!

17 листопада, у День студента, в МЦКіД «»Кінотеатр «Мир» відбулось нагородження переможців щорічного міського конкурсу «Кращий студент Конотопа-2023».


У цьому році від нашого закладу були представлені студенти в усіх номінаціях, обумовлених конкурсом. І в кожній із них наша активна молодь виборола призові перші або другі місця!

Отже, перше місце в номінації «Кращий студент-2023. Комплексна характеристика» посів Михайло Солошенко.

У номінації «Кращий студент-громадський діяч Конотопа» друге місце у студентки Ксенії Золотар.

Чотирикурсник Артем Бартош – другий призер у номінації «Кращий студент-волонтер Конотопа».

Грамотою міського голови за ІІ місце в номінації «Кращий студент-спортсмен-аматор» нагороджений Тарас Кривунь. А Денис Мухотінов посів І місце в номінації «Спортсмен-професіонал».

І місце та звання «Кращого студента-науковця» має тепер наш студент Максим Новіков.

Кращим танцюристом у номінації «Художня самодіяльність» став Кирило Городній (І місце).

Поза конкурсом грамотою міського голови нагороджений вокальний ансамбль «Елегія».

А ще маємо призерку в категорії «Оригінальний жанр – художнє читання», Дарю Лютенко, яка виборола 1 місце.

Вітаємо вас, наші зірочки! З нагоди свята бажаємо вам максимум енергії та мінімум розчарувань, багато нових друзів та мало похмурих днів, а ще – успішного навчання, незрадливого та світлого кохання, особистих перемог та неймовірно гарного настрою під мирним небом України.

Дякуємо відділу міської ради у справах молоді та спорту за розмаїття молодіжних ініціатив, беручи участь у яких наші небайдужі, творчі, спортивні та активні студенти мають змогу реалізувати свої здібності та виборювати звання «Кращого студента Конотопа»!