PDFДрук

Цьогорічний склад учасників дискусійного клубу «Погляд» (БФ «Відень»/КФК СумДУ) по-справжньому зірковий!

Протягом І семестру в коледжі більшість із них проявили себе активними та цілеспрямованими, розкрили свої таланти, показали свої комунікативні здібності, стали членами активу коледжу.

Серед найбільш активних студентів у цьому навчальному році хочеться відзначити наступних:

Михайло Солошенко – цьогоріч Міша став кращим студентом Конотопа за результатами конкурсу, проведеного відділом міської ради у справах молоді та спорту. Він – харизматичний ведучий коледжанських заходів, волонтер, фахівець з озвучування, долучається до наукових конференцій, веселий та цікавий співрозмовник.

Ксенія Золотар – цьогоріч вона стала Президенткою студпарламенту, неймовірно активна дівчинка, прекрасна ведуча, займається соціальним волонтерством, посіла ІІ місце в категорії «Громадський діяч» конкурсу «Кращий студент Конотопа-2023».

Вероніка Божок – ведуча з багаторічним стажем, має свою особливість в цій ролі – вільно тримається на публіці, комунікує з аудиторією; постійно долучається до різноманітних тренінгів міського і обласного рівнів, чим вдосконалює свої лідерські та комунікативні якості, також займається соціальним волонтерством, а ще Вероніка – чудова баскетболістка.

Валерія Галюк та Женя Батюта – активісти, гарні оратори, незмінні помічники у монтажі відеороликів, члени студпарламенту; Лєра – бере постійну участь у роботі вокальної студії коледжу, Женя – в роботі клубу «Соціальне волонтерство.

Ярослав Обчикевич – активний і небайдужий студент, член студентської профспілки, спортсмен-баскетболіст, учасник вокальної студії «Елегія», безвідмовний помічник педагогів у будь-якій громадській роботі, наполегливий у досягненні своїх цілей.

Даня Демченко – наша нова зірка сцени. Має прекрасні ораторські здібності, чудово декламує вірші, долучається до різних заходів коледжу.

Вова Кирій та Дарина Дзюба – першокурсники з величезним потенціалом, активні та талановиті!

Богдан Кириченко та Ярослав Трищенко – активні учасники клубу «Погляд», неодноразово пробували виступати на сцені в ролі ораторів, прекрасні співрозмовники з активною громадською позицією та власною, незалежною від оточення, думкою.

І це лише найактивніші учасники дискусійного клубу "Погляд"! Але є й інші - не менш талановиті. І кожним із них ми пишаємось.

Якщо ви не любите нудьгувати, а прагнете розвитку власного потенціалу, бажаєте бути такими ж популярними та активними, як "поглядівці", весело та корисно проводити вільний час, тоді мерщій до нас!