PDFДрук

Викладачі коледжу долучилися до обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології

21 листопада педагогічні працівники Класичного фахового коледжу (КОРОСТАШІВЕЦЬ Тетяна, ГРОМИК Тетяна, САУЛЯК Наталія та ОСАДЧА Маргарита) взяли участь в онлайн-засіданні обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології.

Під час зустрічі було розглянуто такі актуальні питання:

• «Підтримка ментального здоров’я. Поради психолога». КОЛОМІЄЦЬ Я. М., практичний психолог Машинобудівного фахового коледжу СумДУ, надала корисну інформацію та цінні поради щодо підвищення працездатності, розповіла про часові межі стресу, запропонувала антистресові техніки.

• «Реалізація здоров’язберігаючої компетентності на заняттях хімії, біології, екології» (спікери – викладачі природничих дисциплін Машинобудівного фахового коледжу СумДУ ПАЛЬМОВА І. О., ВЛЕЗЬКО О. М.). Ширше ознайомилися з поняттям «здоров’язберігаюча компетентність» та можливостями її набуття на заняттях.

• «Екологічне виховання на заняттях природничого циклу». ХРОЛЕНКО І. А., голова ОМО, викладач Машинобудівного фахового коледжу СумДУ, наголосила на важливості екологічного виховання в освітніх закладах та можливості залучення молоді до різноманітних заходів.

Учасники обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології обмінялися професійним досвідом, отримали корисні знання та практичні навички роботи на заняттях. Професійна дискусія надихнула всіх присутніх на подальшу творчу працю.