PDFДрук

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін

22 листопада 2023 р. викладачі Класичного фахового коледжу спеціальності 073 Менеджмент (освітньо-професійні програми «Менеджмент», «Менеджмент організацій» та «Організація виробництва») долучилися до роботи онлайн-засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін.

Із вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник завідувача кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування Сумського державного університету Богдан КОВАЛЬОВ, який передав запрошення для студентів коледжів доєднатися до безкоштовного онлайн-навчання в бізнес-школі «Молодь і Бізнес: досвід ЄС та України», яка розпочне роботу вже в грудні цього року в межах проєкту Еразмус+ - Модуль Жан Моне «Youth & Business: EU Practices for cooperation».

Викладачі економічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Сумщини обмінювалися досвідом щодо підвищення якості навчання з урахуванням сучасного розвитку економічної науки та світових тенденцій. Були розглянуті декілька важливих питань, зокрема:

• «Освіта під час війни: що змінилося і як це вплине на майбутнє випускників»;

• «Методика проведення онлайн-занять з економіки: обмін досвідом».

Захід проходив у приємній творчій атмосфері, присутні щиро раділи успіхам колег та отримали багато корисної інформації, яка допоможе вдосконалити навички викладання дисциплін у закладах освіти.

Дякуємо колегам за змістовну роботу, співпрацю та професійне спілкування!