PDFДрук

У коледжі відбулася презентація книжки Анатолія ОЛЕХА «Конотопські куми тримають оборону»

На минулому тижні в Класичному фаховому коледжі відбувся творчий вечір Анатолія ОЛЕХА, який є автором поетичної збірки, присвяченої подвигу наших військових і всього українського народу в сучасній російсько-українській війні. Загалом, у творах дається оцінка подій в Україні від 24 лютого 2022 р. до кінця лютого 2023 р.

Автор видання – заслужений учитель України і позаштатний працівник Конотопської студії телебачення, журналіст і науковець, автор-початківець і «кум із Конотопа», який від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України нотував у віршованій формі події, які назавжди закарбувались у пам’яті всіх українців.

На заході Анатолій ОЛЕХ разом зі своїм сценічним кумом Сергієм ЗАВАЛІЄМ поділилися власними спогадами про війну, розказали про плани на майбутнє та зачитали присутнім поезії зі збірки.

Під час презентації книжки присутні також згадали хронологію подій лютого 2022 р., які безпосередньо торкнулись і Конотопщини, яка через географічне розташування та територіальну межу з рф ще о 04 ранку 24 лютого 2022 р. відчула «братську любов» сусідньої країни.

Наразі особливо актуальною є фраза: «І словом, і ділом». Саме слово наших земляків стало зброєю, яка може морально знищити окупантів. Книжка «Конотопські куми тримають оборону» є яскравим тому прикладом.

Щиро бажаємо автору нових творчих звершень та перемоги!