PDFДрук

Участь викладачів та здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ у професійному тренінгу «Інвестиції для підприємств»

24 листопада 2023 р. здобувачі освіти та викладачі коледжу освітніх програм «Менеджмент», «Організація виробництва» (зі спеціальності 073 Менеджмент), «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» (зі спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія), «Галузеве машинобудування», «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» (зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування), «Електронні інформаційні системи», «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації» (зі спеціальності 171 Електроніка) та «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій», «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», «Будівництво, експлуатація та ремонт автомобільних доріг і аеродромів» (зі спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія), «Землевпорядкування» (зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій) взяли участь у професійному тренінгу «Інвестиції для підприємств».

Захід організувала Конотопська міська рада в партнерстві з ГО «ПЕРСПЕКТИВА 2020» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Програма тренінгу спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

Спікер Ігор МАМОНОВ, радник з регіонального розвитку, розглядав питання інвестиційної діяльності, пошуку інвестора, захисту інвестицій, правильної роботи із судами, розробки інвестиційного проєкту, фінансових інструментів, системи накопичення капіталу.

Тренінг був професійно викладений. Отримані знання можуть бути застосовані в подальшій професійній діяльності як викладачами, так і майбутніми випускниками, адже інноваційний розвиток виробництва потребує залучення інвестицій в усіх галузях.