PDFДрук

Волонтери коледжу долучилися до акції "Не мовчи про домашнє насильство"

30 листопада у центрі міста в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" відбулася акція "Не мовчи про домашнє насильство". Її мета - привернення уваги містян до таких важливих тем, як насильство в сім'ї, жорстоке поводження з дітьми та протидія торгівлі людьми.

Провели акцію представники мобільних бригад соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та працівники сектору дотримання прав людини та сектору протидії домашньому насильству. Долучилися до неї й учасники клубу «Соціальне волонтерство» (БФ Відень/КФК СумДУ), які говорили з містянами на тему насильства, проводили вікторину та роздавали сувеніри за правильні відповіді, поширювали інформаційні матеріали.

Акція проведена за ініціативи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, постраждалим від домашнього/гендерно зумовленого насильства, що діють у Конотопі та Конотопському районі у рамках проєкту Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) через Громадську організацію «Інноваційні соціальні рішення».