PDFДрук

Вітаємо знавців хімії!

Хімія входить до числа фундаментальних наук, на якій базується багато інших дисциплін та напрямків. Вона вивчає речовини, що нас оточують, їх будову, можливості взаємодії з іншими компонентами. Хімія потрібна в усіх сферах життя людини.

Сучасні ресурси пропонують здобувачам освіти різні дієві способи поглибити знання з цієї дисципліни. Так, наприклад, студенти Класичного фахового коледжу Сумського державного університету вже традиційно беруть участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» з хімії.

Цього разу (Осінь 2023) переможцями стали:

ДЕМЕНТЬЄВ Владислав (421 гр.), ДЕМЕНТЬЄВ Максим (421 гр.), КУЛИК Тетяна (721 гр.) – диплом І ступеня;

ГАГЕНКО Павло (721 гр.), КУР’ЯНОВА Ірина (621 гр.), МАДАЛІЄВ Артем (521 гр.), ПАВЛЕНКО Анна (621 гр.), САМОХА Даниїл (721 гр.) – диплом ІІ ступеня;

БАБІЧ Тетяна (2 гр.), ГОРБИК Софія (121 гр.), ДРОВНІКОВ Євгеній (521 гр.), ДУБАТОВК Андрій (721 гр.), ПОВОЛОЦЬКА Ольга (3 гр.), ПРИХОДЬКО Богдана (621 гр.), САЛЬЧЕНКОВ Андрій (421 гр.), ШПІЛЕР Едуард (521 гр.) – диплом ІІІ ступеня.

Підготувала студентів досвідчений викладач хімії КОРОСТАШІВЕЦЬ Тетяна, яка надихає студентів на особисті відкриття та допомагає робити їм перші, такі важливі, кроки в науку.

Вітаємо знавців хімії та пишаємося вами! Бажаємо й надалі не втрачати потягу до нових знань! І пам’ятайте – перемога на кожній сходинці вагома та знаменна!