PDFДрук

Обізнані та захищені: участь соціального педагога коледжу в тренінгу, організованому ГО «Ліга сучасних жінок»

04 грудня 2023 р. у м. Конотоп відбувся тренінг «Комплексний підхід до надання допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства» від ГО «Ліга сучасних жінок» з представниками громад району. До участі в цьому важливому заході долучилася і соціальний педагог Класичного фахового коледжу СумДУ Алла ШВИДКА.

Нові форми і методи роботи, компетентні й обізнані у своїй сфері спікери, креативні колежанки, злагоджена команда і загалом чудовий настрій – усе це сприяло не тільки отриманню актуальних знань, а й нових знайомств. Такі зустрічі є важливими, адже привертають увагу до зазначеної проблеми, дають можливість розвивати цей напрям у громаді і створюють безпечний і рівноправний простір у нашому суспільстві, а обмін досвідом та розробка конкретних алгоритмів допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства будуть вагомими компонентами такої важливої підтримки жінкам.

Алла Іванівна зазначила: «Мені тема тренінгу цікава фахово. Важливо розуміти, як допомогти людям, які постраждали від гендерно зумовленого насильства, як виробити нульову толерантність до цього негативного явища в нашій громаді. Про це треба говорити».

За результатами тренінгу були видані сертифікати міжнародного зразка.

Дякуємо організаторам та всім учасникам за змістовну й цікаву зустріч! Давайте разом крокувати до безпечного світу та життя, вільного від насильства!