PDFДрук

Волонтерство як стиль життя: викладачку коледжу нагороджено Почесною грамотою КФК СумДУ

Міжнародний день волонтерів – людей, які власними силами щоденно допомагають Збройним силам України, – відзначають у всьому світі 05 грудня. Із 2014 р. наш народ мужньо протистоїть російській збройній агресії, а від 24 лютого 2022 р. – в умовах повномасштабної війни. Особливим це свято стало для України сьогодні. Попри емоційну втому, виснаження та небезпеку, волонтери роблять неймовірні речі: збирають кошти для військових, доправляють необхідну техніку на передову, підтримують переселенців, опікуються нашими співвітчизниками на деокупованих територіях, залучають інвестиції тощо. Волонтерство – це один із тих наріжних каменів, на якому незламно тримається наша держава.

У Класичному фаховому коледжі з нагоди цього свята привітали викладачку, очільницю музею історії освітнього закладу, координаторку громадської ініціативи м. Конотоп «Я – волонтер!» Тетяну РАДЬКО. Її цілодобова допомога військовослужбовцям, копітка нескінченна безкорислива праця, мужність, безмежна любов і небайдужість до долі України вже давно відомі кожному. Вона живе цією справою та долучає до неї здобувачів освіти коледжу. Її діяльність є гідним прикладом для наслідування молодого покоління.

За патріотизм, свідому громадянську позицію та небайдужість до майбутнього країни, вагомий особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив, зміцнення в молоді української ідентичності та популяризацію національних цінностей, повагу до історичної спадщини та славного минулого свого народу, за щоденну дієву допомогу та всебічну самовіддану підтримку Збройних сил України в наближенні перемоги над ворогом, забезпечення надійного тилу та з нагоди Міжнародного дня волонтера Тетяну Миколаївну було нагороджено Почесною грамотою Класичного фахового коледжу СумДУ. Вона наголосила, що ця грамота належить кожному, хто робить вагомий внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави, донатить, плете маскувальні сітки, пакує посилки та допомагає надіслати їх військовим, надає необхідну техніку – усім, хто має велике серце та щиру любов до України і незламну віру в нашу Перемогу: «Ми всі робимо спільну справу, адже волонтерство – це величезна кількість взаємодій між людьми, де кожен веде боротьбу на своєму фронті».

Ще раз вітаємо колегу та бажаємо всім нашим волонтерам міцного здоров’я, витримки, оптимізму, натхнення та наснаги в реалізації подальшої роботи, майбутніх нелегких, але важливих справ і задумів, які спрямовані на розвиток нашої держави та досягнення спільної мети – такої жаданої ПЕРЕМОГИ!