PDFДрук

Волонтерів коледжу відзначили грамотами міського голови та депутата Верховної Ради України

Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує. Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи. Це ідея, яка залучає до боротьби за свободу України мільйони людей із різних країн світу.

З початком війни в Україні чимало викладачів та студентів Класичного коледжу СумДУ активно взялися за волонтерську роботу. Кожен, у міру своїх можливостей та часу робить щось, що наближає перемогу та робить цей світ добрішим і гуманнішим.

Цього тижня з нагоди Міжнародного дня волонтера відбулась церемонія нагородження активних і небайдужих мешканців нашого міста. Серед відзначених – також і викладачі та студенти коледжу.

Грамотами міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху міста, активну участь у благодійних заходах, надання допомоги військовим та з нагоди Дня волонтера нагороджені: Батюта Євгеній - здобувач освіти ІІ курсу відділення «Комп’ютерні та електронні технології»; Луговой Роман - волонтер проєкту «Коло друзів» (клуб «Соціальне волонтерство»), студент відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування»; Гриценко Сергій - завідувач навчальною лабораторією ВСП КФК СумДу, член ГО «Новий час»; Забуга Ігор - завідувач навчально-методичної лабораторії Класичного фахового коледжу СумДу; Шуляк Марія – викладачка коледжу, волонтерка ГО «Батьківській Дім», співорганізатор Майданчиків Незламності.

Грамотами народного депутата України Олександра Качури нагороджені:

Наумов Денис– майстер виробничого навчання КФК СумДУ, керівник клубу Робототехніки; Толок Євген – інженер з охорони праці коледжу, волонтер товариства Червоного Хреста України в Конотопі.

Вітаємо колег та здобувачів з відзнакою! Бажаємо не зупинятися і продовжувати свою роботу на волонтерському шляху.