PDFДрук

Представники Класичного фахового коледжу відзначені подяками ГО «ПЕРСПЕКТИВА 2020»

Коледжани взяли активну участь у діяльності ГО «ПЕРСПЕКТИВА 2020», зокрема в реалізації проєкту «Бізнес-акселератор як дієвий інструмент підтримки стійкості та розвитку бізнесу громад Конотопщини» в межах грантового конкурсу на замовлення програми міжнародної співпраці. Ця програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Протягом квітня – листопада 2023 р. відбулося навчання та консультування для підприємців та представників виконавчих органів, метою яких було налагодження та розвиток міжнародних зв’язків, розширення можливостей доступу до європейського ринку, підвищення рівня обізнаності про підготовку і реалізацію різнопланових інвестиційних проєктів у сфері місцевого економічного розвитку тощо.

Викладачі циклової комісії «Бакалаврат зі спеціальності «Менеджмент» Класичного фахового коледжу в межах проєкту теж провели ряд заходів в різних форматах: тренінг «Інновації в бізнесі» (ЩЕРБИНА Ольга), воркшоп «Створення маршрутних карт втілення інновацій в бізнес» (СОСНЕНКО Оксана); «Семінар із сучасних вимог у сфері екології» (САМУСЬ Ганна) та «Воркшоп щодо маршрутних карт розвитку МСП та порад учасникам з розвитку бізнесу в напрямі екології та змін технологічних процесів. Оформлення екологічних паспортів» (ЗУБКО Катерина).

Подяками за активну участь в організації та проведенні заходів проєкту «Бізнес-акселератор як дієвий інструмент підтримки стійкості та розвитку бізнесу громад Конотопщини» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», за небайдужість відзначено таких представників Класичного фахового коледжу: ЩЕРБИНУ Ольгу, СОСНЕНКО Оксану, САМУСЬ Ганну, ЗУБКО Катерину, ГРЕБЕНИК Тетяну, БІБИКА Віталія, ШУЛЬГУ Тетяну, КОЛОМІЙЧЕНКА Ігоря, ВЕСПЕРІС Світлану, СІРИК Тетяну й ТОЛОКА Євгена.

Вітаємо та бажаємо й надалі підвищувати власну професійну компетентність, беручи участь в актуальних проєктах, спрямованих на розвиток громад Конотопщини.