PDFДрук

Різдвяний подарунок для захисників


Нам це вдалося! Розвідувальний квадрокоптер Mavic 3 для 151 батальйону територіальної оборони вже придбано і незабаром буде відправлено на передову для використання нашими захисниками.

Збір на цей дрон був ініційований студентською спільнотою Класичного коледжу СумДУ. Ідея народилася після того, як під час благодійного ярмарку, організованого в закладі до Дня захисників та захисниць України, було зібрано близько 44 000 грн. Цими коштами можна було закрити деякі потреби та запити військових, але нами спільно з керівницею громадської ініціативи «Я – волонтер» Тетяною Радько було прийняте рішення про те, щоб продовжити збір і придбати важливий технічний засіб для ведення військових дій – Mavic 3. На відкритий рахунок почали надходити кошти. Відгукнулися чимало пересічних мешканців нашої громади, батьки студентів, працівники закладу.

Вагомий внесок зробили представники БФ «Козацька діброва» (виконавчий директор Оксана Козіна), перерахувавши 20 000 грн. 10% від перегляду в місцевому кінотеатрі фільму «Вовк. Страху нема» теж лягли на рахунок – дякуємо за це режисеркам кінострічки Анні Мартиненко та Тетяні Кулаковській!

Сподіваємось, що вже наступного тижня Mavic 3 дістанеться до пункту призначення і почне виконувати своє бойове завдання за призначенням! Щасливі, що змогли це зробити та ще й встигли до Різдва. Тож нехай різдвяний подарунок від Конотопа допомагає нашим хлопцям наближати Перемогу! Віримо! Молимось! Не зупиняємось!