PDFДрук

Коледжанки відвідали презентацію-відкриття простору для дівчат-підлітків у м. Конотоп

Сьогодні, окрім надання базових послуг у сферах освіти, культури і медицини, надзвичайно важливо створювати такі майданчики, де кожен зможе реалізуватися та отримати корисний досвід.

Нещодавно представниці відділу позанавчальної роботи та Студентського парламенту Класичного фахового коледжу долучилися до цікавого та натхненного заходу – презентації-відкриття простору для дівчат-підлітків у м. Конотоп. Зазначимо, що така подія вже відбулась у восьми громадах нашого регіону. Проєкт, що реалізується в Конотопській міській територіальній громаді, триватиме вісім місяців.

Зустріч проходила у форматі сучасного захопливого інтерактиву: дівчата, їхні батьки та друзі грали (наприклад, гра «Між нами»), виконували нестандартні вправи на збільшення довіри («Сходинки до бажаного результату: як бачу я, як бачать знайомі, як бачать батьки», «Валіза емоцій»), драйвові руханки, співали, танцювали, спілкувалися, а також смакували конотопські ароматні синабони. Гості простору надихалися і різними мотивуючими життєвими історіями, зокрема блогерки Юлії ГАПОНОВОЇ.

Вечір був справді особливий. Ніхто не залишився і без подарунка – горішки з передбаченнями.

Юлія БІБІК, заступниця директора з виховної роботи Класичного фахового коледжу, зазначає, що сьогодні, у воєнний час, відкриття в нашому місті такого сучасного креативного простору для дівчат є чудовою можливістю побути у своїй компанії, порелаксувати, поспілкуватися, знайти себе, обмінятися досвідом та набути багато корисних життєвих навичок: «У центрі – турбота про дівчат-підлітків, їхнє психологічне здоров’я, активна соціалізація, розкриття творчого потенціалу». Тож запрошуємо здобувачок освіти коледжу, їхніх друзів, членів родин та батьків долучитися до цієї ініціативи та скористатися можливістю провести вільний час разом.

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).