PDFДрук

Студент Класичного фахового коледжу став призером Всеукраїнського відкритого турніру з греко-римської боротьби серед юніорів

На цих вихідних (20–21 січня 2024 р.) у м. Хмельницький проходив традиційний Всеукраїнський відкритий турнір з греко-римської боротьби серед юніорів до 17 років «ЖМЕНЬКО MEMORIAL – 2024», присвячений вшануванню пам’яті заслуженого тренера України ЖМЕНЬКА В’ячеслава Миколайовича. Зважаючи на війну, постійні повітряні тривоги та обстріли, змагання відбувалися за межами Харкова, проте, як завжди, на високому рівні. Цікаво, що організаторами турніру є учні засновника харківської школи греко-римської боротьби – старший тренер збірної України U17 Сергій РУТЕНКО та президент клубу Kharkiv Lions Євгеній БУРЯК.

У змаганнях брали участь 132 юні борці (U17) із 40 команд. У загальнокомандному заліку перше місце посіли борці з Конотопа, друге – ОДЕСА-Greek, третє – Харків-9.

Серед призерів – і здобувач освіти Класичного фахового коледжу СумДУ СУЩЕНКО Даніїл (121 гр.), який, виступаючи у вазі до 55 кг, виборов бронзову медаль.

Змагання виявилися вкрай напруженими, кожен поєдинок відзначався не лише фізичною силою, а й стратегічним мисленням.

Вітаємо нашого переможця з успішним результатом та поповненням скарбнички спортивних нагород коледжу!