PDFДрук

Пичик Петро – навіки в нашій пам’яті!


Під час виконання бойового завдання на Донеччині 20 січня 2024 року загинув наш випускник, мешканець с. Попівка Пичик Петро Петрович.

Герой народився в с.Попівка 23 лютого 1079 року. Закінчив Конотопську середню школу №2, після чого вступив до Класичного коледжу СумДУ (в минулому – Політехнічний технікум), де навчався з 1994 по 1998 роки. Отримав спеціальність «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». Викладачі згадують Петра як енергійного, життєрадісного та привітного хлопця, який любив спорт, багато читав. Навчався посередньо, проте цілеспрямовано і уважно ставився до вивчення матеріалу, мав гарну пам'ять. Петро був товариським та комунікабельним, з відмінним почуттям гумору та добрим серцем. Мету колективну завжди ставив вище своєї особистої…

Як повідомляє Попівська сільська рада, у мирному житті Петро Пичик працював на будівництві. Мав золоті руки, тому легко йому вдалавась будь-яка справа, за яку він брався.

На захист Батьківщини Петро став 25 січня 2023 року, командував вогнеметним відділенням взводу РХП захисту в/ч.

Колектив коледжу висловлює співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Вічна пам'ять і слава захиснику Петру Пичику. Героям слава!