PDFДрук

Коледжани взяли участь у відкритті в Конотопі молодіжного простору


Подія відбулася 25 січня в стінах приміщення МЦФЗН "Спорт для всіх". Поява такого простору стала результатом реалізації проекту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що впроваджується за фінансової підтримки Міжнародної організації Уряду Канада. Основна мета проєкту: розвиток громади, надання соціальної допомоги, формування ініціативних груп, управління та експертна підтримка повного циклу грантів на місцевому рівні, вдосконалення особистісних навичок та сприяння підвищенню стійкості громад на території Конотопської МТГ.

До участі в заході були запрошені представники адміністрації, студентської та учнівської молоді міста, в тому числі й студенти КФК СумДУ відділення "Коп'ютерних та електронних технологій". У програмі заходу - робота молодіжних локацій, змагання з дартсу, джоколо та ін. У деяких активностях взяли участь і наші студенти –зокрема, зі створення сайтів/робота зі штучним інтелектом. Майстер-класи для молоді міста провела викладачка інформаційних технологій КФК СумДУ Світлана Печенко.

Сподіваємося, що інформаційний простір для молоді нашого міста стане важливим осередком спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля.