PDFДрук

НМТ–2024: Сумський державний університет запрошує проходити тренувальне тестування

У 2024 р. випускники вже втретє складатимуть так званий «воєнний» варіант ЗНО – Національний мультипредметний тест (НМТ).

26 січня 2024 р. відбулася онлайн-зустріч фахівців відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи Класичного коледжу СумДУ з директором департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи, доцентом кафедри технічної теплофізики МЕРЗЛЯКОВИМ Юрієм Сергійовичем, який розповів про особливості цьогорічної вступної кампанії.

Зокрема він детально зупинився на самій процедурі складання національного мультипредметного тесту, назвав три обов’язкові предмети для складання та окреслив перелік предметів на вибір, ознайомив із графіком та тривалістю проходження тестування.

Також Юрій Сергійович наголосив, що в Сумському державному університеті створено спеціальну платформу, на якій майбутні абітурієнти можуть проходити тренувальне тестування в режимі онлайн, та детально розповів, як саме зареєструватися на ній. Це можливість ознайомитися зі стандартизованими тестами минулого року, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, отримати результат тренувального тестування та оцінити свій рівень підготовки, а головне – навчитися ефективно розподіляти час і психологічно налаштуватися на проходження майбутнього основного тестування.

Класичний коледж СумДУ бажає всім своїм потенційним абітурієнтам зробити правильний вибір майбутнього фаху й освітнього закладу та успішно скласти національний мультипредметний тест у 2024 р.