PDFДрук

Участь у проєкті «Розумний вулик» як спосіб реалізації неформальної освіти: відбулося лютневе засідання наукового гуртка «Electroniсs»

На початку лютого 2024 р. у форматі практичного заняття відбулося цікаве, змістовне та корисне засідання наукового гуртка «Electroniсs», учасниками якого є переважно здобувачі освіти спеціальності 171 Електроніка (освітньо-професійна програма «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації»). Мета зустрічі – розвиток у молоді таких якостей, як лідерський потенціал, критичне мислення, вдосконалення особистісних професійних навичок роботи з елементами електроніки.

Цього разу воно було пов’язане з проєктом «Розумний вулик». Варто додати, що гуртківці вже не вперше долучаються до реалізації цієї ініціативи, що є важливим напрямком неформальної освіти у сфері електроніки.

Створення сприятливого середовища для інтелектуального, практичного, креативного розвитку здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ є пріоритетним завданням як у повсякденному навчанні, так і під час роботи наукового гуртка «Electroniсs».

Запрошуємо всіх охочих доєднатися до наших подальших засідань.