PDFДрук

Штучний інтелект трансформує світ: черговий вебінар для здобувачів освіти міста

02 лютого 2024 р. для здобувачів освіти міста, майбутніх абітурієнтів, слухачів підготовчих курсів та всіх охочих відбувся вже традиційний вебінар, організований відділом підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи Класичного фахового коледжу СумДУ.

Цього разу зустріч була присвячена інноваційній темі – «Штучний інтелект та його можливості». Провідником у світ можливостей, креативності, оперативності та зручності використання штучного інтелекту в багатьох сферах нашого життя стала викладачка відділення комп’ютерних і електронних технологій коледжу Світлана ПЕЧЕНКО.

Учасникам вебінару було продемонстровано, як штучний інтелект може аналізувати та опрацьовувати велику кількість різних типів даних. Вони ознайомилися з програмами, створеними на основі штучного інтелекту, що у свою чергу дозволить швидко опановувати нові знання та навички для навчання або відпочинку; дізналися про особливості роботи програми ChatGPT.

Світлана ПЕЧЕНКО також відповіла на питання присутніх та дала корисні поради й рекомендації для тих, хто зацікавлений у глибокому дослідженні технологій майбутнього; зробила короткий огляд професій, які використовують штучний інтелект.

Щиро вдячні Світлані Миколаївні за змістовну, актуальну, професійну та насичену цікавими прикладами інформацію, яку можна буде втілити вже на практиці.

Слідкуйте за нашими сторінками в мережі та реєструйтеся на подальші креативні заходи.